小站备考
考雅思
剑桥雅思口语
剑桥雅思9口语

剑桥雅思9test1part3口语话题:Do people in your country enjoy going to open-air markets that sell things like food or clothes or o...

收藏
笔记
我的笔记
5000
保存
反馈

Discussion topics

Do people in your country enjoy going to open-air markets that sell things like food or clothes or old objects? Which type of market is more popular? Why?

你的回答:
示范答案:

Well ... umm ... in our country, it is uncommon to find various open-air markets that are regularly seen in Western countries. Moreover, since four seasons are clearly distinct in most of the cities: extremely hot in summer while freezing cold in winter, the fact is that people don’t like shopping in an open-air market under such kind of climate. Therefore, majority people prefer to shopping malls and supermarkets.

你的回答: 去答题 >
示范答案:
登陆查看示范答案
推荐文章:
展开

学习页面

Medi

terr

土地

anean